Hästgatan 14

Vi på Visby Logi erbjuder ett boende på Hästgatan mitt i centrala Visby innerstad, med ett stenkast till Adelsgatan och hamnen. Vi erbjuder just nu två dubbelrum, ett trebäddsrum och två familjerum med en dubbelsäng och två våningssängar.

Man delar på kök och två badrum. Vi har även en stor trädgård och en mysig fungerade kakelung för kalla vinterkvällar.

Vi har även ett gårdshus och en stuga för 4 personer med eget pentry och badrum.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iure possimus beatae accusantium harum ex obcaecati ad ratione quae, et aperiam, nobis eveniet maiores odit earum sequi assumenda in nisi dolore laborum

reprehenderit vel expedita provident? Consequatur voluptatum commodi eveniet deleniti voluptatem quis tempora fugit laudantium eligendi illo at, ullam quaerat?

Cookies


Läs mer

Något gick fel

Försök igen lite senare eller ta kontakt med oss direkt via e-post eller telefon

Läs mer

Tack för ditt mail

Hej! Kul att ni valt att kontakta oss på Visby Logi.

Vi ser fram emot att hjälpa er och vi gör vårt bästa för att återkomma till er så snart som möjligt.

Är det brådskande så är ni givetvis välkommna att kontakta oss på +(46) 70-752 20 55, så kommer vi i kontakt direkt.

Mvh Visby Logi

Läs mer

S:t Hansgatan 31

Vi erbjuder unikt boende på Visby Logi Vandrarhem i ett hus från 1600-talet. Vandrarhemmet ligger 100 m från Stora Torget, Domkyrkan samt ruinerna S:t Lars och Drotten. Havet med strandpromenad och Botaniska trädgården inom 5 min gångväg.

Vi erbjuder fem dubbelrum möblerade med fristående sängar, litet bord och karmstolar. Inredningen som går i fräschaste vitt och grått med inslag av mjuka fårskinn och vackra stenar andas underbara Gotland. Gemensamt kök och matrum med TV, dusch och tre badrum.  Vi har ett annex på gården med två dubbelrum med eget pentry och badrum.

Stensatt innergård med utemöbler och rosor.

Läs mer

Våra rum

Vi kan erbjuda Nyrenoverade och ljusa och fräscha rum med en blandning och av det gamla och det nya! Alla rum på Visby Logi & Vandrarhem har en garderob samt stolar och bord. Vissa rum har delat badrum, medan andra har eget badrum och pentry. Vi har olika storlekar och typer av rum, så vi hoppas något kan passa Er.

Läs mer

Fakta

Visby Logi är ett vandrarhem som har drivits som ett familjeföretag sedan 2008. Vi är ett vandrarhem mitt i Visby innerstad där Vi försökt skapa en ”komma hem känsla”.

Läs mer

Hem

Visby Logi har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Ett av husen är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora torget. Det andra huset är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 200 meter från Almedalen.

Läs mer
Boka rum